Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Akay “Kreş çocukları hayata hazırlıyor”

Akay “Kreş çocukları hayata hazırlıyor”

Seyhan ve-SASA’dan eğitime katkı

Kres ve gündüz bakimevinin temeli atildi

Seyhan Belediyesi ile SASA Erdemoglu Holding tarafindan yapimi için daha önce protokolü imzalanan Kres ve Gündüz Bakimevi temeli gerçeklestirilen törenle atildi.  Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Atilan temelle burada yapilacak olan egitim tesisi,  gelecege isik tutacaktir. Bu önemli katki için  Erdemoglu Vakfi’na tesekkür ediyorum.” dedi.

SEKER “2015 YILINDAN BERI ADANA’YA YATIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR”

Yesiloba TOKI konutlari içerisinde Seyhan Belediyesi-SASA Mehmet Erdemoglu Kres ve Gündüz Bakimevi Temel atma töreninde konusan SASA Genel Müdürü Mehmet Seker, “Erdemoglu Holding olarak Adana’ya yatirimlarimiz 2015 yilindan itibaren basladi. Hersey, kazanarak olmuyor, paylasmakta çok önemli. Degisik sektörlerde yatirimlarimiz bulunmakta. Seyhan Belediyesi ile beraber gerçeklestirdigimiz Kres ve Gündüz Bakimevimiz Adanamiza hayirli olsun” dedi.

AKAY “KRESLER EGITIMIN KÜÇÜK YASTA BASLAMASININ GÖSTERGESIDIR”

Iki mutlulugu bir arada yasadiklarini ifade eden Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay da,” Üreten yapinin gittikçe daha üretken hale gelmesi. 2.si ise üreten kesimlerin-kurumlarin toplumsal egitime önem vermesi. Bu iki degere Hayirseveler bu tür projelerde öncülük etmekteler. Burada yapilacak olan egitim çalismasi ile gelecege isik tutulmasi saglanacak. Kresler artik egitimin küçük yasta baslamasinin göstergesi ve örnegidir.   Çocuklarimizin çok küçük yasta egitilmesini saglayarak, Atatürk ilkelerine bagli bir birey olmalarini saglamaliyiz. 5 siniflik tesis 120 kisiye hitap edecek. Süreç içinde bu sayiyi arttirmayi planliyoruz. Hem üretime hem de egitime katki veren Erdemoglu Holdinge tesekkür ediyorum” diye konustu.

KARALAR “YATIRIM YAPMAK ISTEYENLERI DESTEKLEMELIYIZ”

Temel atma töreni katilan Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ise, “ Seyhan Belediyesi-SASA Mehmet Erdemoglu Kres ve Gündüz Bakimevi gerçekten de önemli bir hizmet. Yatirim yapmak isteyenlerin önünü açip yaninda yer alip desteklememiz gerekiyor. Erdemoglu Holdingin, Adanamiza yatirimlarinin devam edecegini umut ediyorum” dedi.

YOGUN KATILIM VARDI

Muharrem ayi nedeniyle Asure ikraminin yapildigi Seyhan Belediyesi-SASA Mehmet Erdemoglu Kres ve Gündüz Bakimevi Temel atma törenine, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, CHP Adana Il Baskani Mehmet Çelebi, Kadin Kollari ve Gençlik Kollari Baskanlari, Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar ile çok sayida vatandas katildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli